Advies Ontwerp Begeleiding

Wilt u meer licht in huis of wilt u een overkapping in de tuin? Heeft u last van een dak dat lekt of een schoorsteen die verouderd is? Wij geven u het juiste advies.

Het dak is een van de belangijkste onderdelen van een huis. Het beschermt u tegen weersinvloeden, houdt u droog en warm, zorgt voor isolatie en voert het regenwater af. Daarom is het belangrijk u goed te laten informeren en de juiste vakmensen in de arm te nemen wanneer er iets aan of met uw dak moet gebeuren.

Of u nu last heeft van een verouderd dak dat lekt, een schoorsteen die op instorten staat of een overkapping, dakraam of dakkapel wilt: wij staan voor u klaar om het juiste advies te geven. Wij kijken naar wat er moet gebeuren, luisteren naar uw wensen en maken met u een ontwerp dat daarop aansluit. Zo nemen wij u mee in het hele proces tot het moment dat u tevreden bent. Daarna vinden wij het belangrijk om u de juiste begeleiding te geven. Want een dak heeft onderhoud nodig en moet jaarlijks worden gecontroleerd. Daardoor weet u waar u aan toe bent.

Wij geven advies op het gebied van dakkapellen en dakramen, dakbedekkingen (bijvoorbeeld pannen), overkappingen en ander dakwerk. Samen met u maken wij een ontwerp en begeleiden wij u tijdens het maken én onderhouden van uw dak of dakwerk.

Meer informatie over: advies, ontwerp en begeleiding

Bel 077 720 1722 of vul het formulier in.

2021 01 15 Jordi Burhenne 1

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer