Renovatie Onderhoud Controle

Een verouderd dak of beschadigde schoorsteen na een storm? Voor het renoveren of repareren van uw dak of schoorsteen bent u bij DV Dakwerken aan het goede adres. Daarnaast is het zeer belangrijk om dakwerk goed te onderhouden.

Ondanks dat daken vaak enkele tientallen jaren meegaan, kunnen ze ook verouderen. Als uw dak zijn beste tijd gehad heeft, is het tijd om de dakbedekking te vervangen. Het is belangrijk deze klus niet te lang uit te stellen, want uw dak is één van de meest kwetsbare en belangrijke delen van het huis. Ook is het mogelijk dat door de ouderdom van uw dakbedekking de dakconstructie wordt aangetast. Hier zit niemand op te wachten, want daardoor wordt het een duur klusje. Heeft u het vermoeden dat uw dak aan vervanging of renovatie toe is, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u een eerlijk advies.

Om ervoor te zorgen dat uw dak tientallen jaren meekan, is het belangrijk de dakbedekking goed te onderhouden. Daardoor voorkomt u beschadigingen die lekkages in huis kunnen veroorzaken of snelle slijtage waardoor uw dak eerder vervangen moet worden. Om zeker te weten dat uw dak in goede conditie is, kunt u ons inschakelen om uw dak te onderhouden. Dit houdt in dat wij kleine gebreken repareren, vuil verwijderen en afvoeren op het dak en afvoeren schoonmaken. Beperk het risico op lekkages en bel ons voor een onderhoudsbeurt.

Het is zeer aan te raden eens per jaar de dakbedekking te controleren. Zo kan worden nagegaan of de naden tussen de banen, afwerkingen, aansluitingen en andere kwetsbare punten nog goed hun werk doen. Maar omdat u er misschien niet op zit te wachten om zelf het dak op te gaan, is het beter om ons te bellen. Wij kunnen jaarlijks bij u langskomen om uw dak te inspecteren én geven u passend advies wanneer er slijtage of beschadigingen worden gevonden.

Meer informatie over: renovatie, onderhoud en controle

Bel 077 720 1722 of vul het formulier in.

2021 01 15 Jordi Burhenne 1

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer