Timmerwerk

U hoeft niet op zoek te gaan naar een timmerman; wij doen ook het timmerwerk voor u! Wij bij DV Dakwerken verzorgen ook de meeste timmerwerken aan uw dak. Renovatie bijvoorbeeld, maar ook gevelbekleding, dakgoten, dakramen, dakkapellen en dakverhoging.

DV Dakwerken is ook de dakdekker voor al uw timmerwerk. Vooral bij een verbouwing of renovatie blijkt al gauw nogal wat timmerwerk nodig. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap.
Wij verzorgen het timmerwerk voor onder andere dakkapellen of dakramen, dakbeschotten, boeiboorden, kozijnen en ramen en gevelbekleding. Daarbij zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van carports en terrasoverkappingen. En wanneer onderhoud, renovatie en restauratie nodig is, kunnen wij u ook van dienst zijn. U droomt misschien al tijden van een prachtige overkapping in uw tuin, maar u heeft geen idee wat daarbij komt kijken of wat het gaat kosten. Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en hoe wij uw wensen kunnen realiseren.

Meer informatie over: timmerwerk

Bel 077 720 1722 of vul het formulier in.

2021 01 15 Jordi Burhenne 1

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer